Isplaćeno više od 1,7 miliona KM podsticaja

Bez autora
Apr 09 2019

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske posredstvom Agencije za agrarna plaćanja Srpske danas je isplatilo 1.740.615 KM po osnovu podsticaja za poljoprivrednu proizvodnju.Isplaćena je kompletna premija za krmače i nazimice iz prošle godine, premija osiguranja, podrška uzgojno-selekcijskom radu, saopšteno je iz resornog ministarstva. U okviru ove sume isplaćen je i ostatak obaveza po osnovu poljoprivredne mehanizacije i modernizacije prerađivačkih kapaciteta, te premija za industrijski suncokret i sredstva za zaštitu zdravlja životinja.

Isplaćeno više od 1,7 miliona KM podsticajaMinistarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske posredstvom Agencije za agrarna plaćanja Srpske danas je isplatilo 1.740.615 KM po osnovu podsticaja za poljoprivrednu proizvodnju.

Isplaćena je kompletna premija za krmače i nazimice iz prošle godine, premija osiguranja, podrška uzgojno-selekcijskom radu, saopšteno je iz resornog ministarstva.

U okviru ove sume isplaćen je i ostatak obaveza po osnovu poljoprivredne mehanizacije i modernizacije prerađivačkih kapaciteta, te premija za industrijski suncokret i sredstva za zaštitu zdravlja životinja.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik