"Provodnici" ponovo bez kupaca

A.d.Holding Industrija kablova Jagodina, ni danas, u ponovljenom oglasu i sa nižom cenom za 169.750 evra, nije prodala Fabriku provodnika u Rekovcu, izjavio je Tanjugu, predsednik Komisije Goran Milosavljević. Ni ovog puta, kao ni na prvi oglas, 2. aprila nije se javio ni jedan kupac, istakao je Milosavljević i najavio raspisivanje i trećeg oglasa za prodaju. Na prvom oglas početna cena je bila 679.000 evra a na ovom drugom 509.250 evra, rečeno je u ovoj kompaniji, nekadašnjem industrijskom gigantu. U drugom oglasu cena je bila 75 odsto tržišne vrednosti, procenjene od ovlašćenog procenitelja od 15.marta, ističu u "Kablovima".

"Provodnici" ponovo bez kupacaA.d.Holding Industrija kablova Jagodina, ni danas, u ponovljenom oglasu i sa nižom cenom za 169.750 evra, nije prodala Fabriku provodnika u Rekovcu, izjavio je Tanjugu, predsednik Komisije Goran Milosavljević.

Ni ovog puta, kao ni na prvi oglas, 2. aprila nije se javio ni jedan kupac, istakao je Milosavljević i najavio raspisivanje i trećeg oglasa za prodaju.

Na prvom oglas početna cena je bila 679.000 evra a na ovom drugom 509.250 evra, rečeno Tanjugu u ovoj kompaniji, nekadašnjem industrijskom gigantu.

U drugom oglasu cena je bila 75 odsto tržišne vrednosti, procenjene od ovlašćenog procenitelja od 15.marta, ističu u "Kablovima".

Na prodaju su nepokretnosti, građevinski objekti bez proizvodne opreme, bruto površine 15.749 kvadratnih metara, neto površine 14.174 kvadratna metra utvrđene od ovlašćenog procenitelja.

Na prodaji su proizvodne hale sa aneksima, magacin, kotlarnica, kamionska vaga, trafostanica, kompresorska stanica, reciklacija vode, portirnica sa ambulantom, barake, crpna stanica i rezervoar, fekalna stanica sa bunarom, pristupni put i parking.

Pravo da učestvuju na oglasi imala su domaća i strana fizička i pravna lica.

U Industriji kablova Jagodina ističu da je prodaja oglašena na osnovu odluke Izvršnog odbora AD Holding, Odluke o saglasnosti Nadzornog odbora, u saglasnosti sa UPPR i Komisijom Ministarstva privrede.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik