Država prodaje imovinu Razvojne banke Vojvodine

Bez autora
Apr 10 2019

Agencija za osiguranje depozita, kao stečajni upravnik Razvojne banke Vojvodine iz Novog Sada, oglasila je prodaju nepokretne i pokretne imovine ove finansijske institucije. Prodaja će biti realizovana javnim prikupljanjem ponuda - tenderom sa poboljšanjem. Na prodaju je ponuđeno osam objekata širom Srbije vrednosti od oko 50.000 dinara do preko 400 hiljada dinara na koliko je procenjena zgrada ove propale banke u Kuli ukupne površine 973 metara kvadratnih. Na prodaju su ponuđeni i objekti u Kanjuži, Priboju, Užicu, Đurđevu.. Rok za otkup tenderske dokumentacije je 19. april ove godine.

Država prodaje imovinu Razvojne banke VojvodineAgencija za osiguranje depozita, kao stečajni upravnik Razvojne banke Vojvodine iz Novog Sada, oglasila je prodaju nepokretne i pokretne imovine ove finansijske institucije.

Prodaja će biti realizovana javnim prikupljanjem ponuda - tenderom sa poboljšanjem.

Na prodaju je ponuđeno osam objekata širom Srbije vrednosti od oko 50.000 dinara do preko 400 hiljada dinara na koliko je procenjena zgrada ove propale banke u Kuli ukupne površine 973 metara kvadratnih. Na prodaju su ponuđeni i objekti u Kanjuži, Priboju, Užicu, Đurđevu..

Rok za otkup tenderske dokumentacije je 19. april ove godine.

Razvojna banka Vojvodine, podsetimo, otišla je u stečaj u aprilu 2013. godine. Prethodno je Specijalni sud u Beogradu odredio pritvor za troje bivših rukovodilaca banke, koji su osumnjičeni da su, davanjem kredita bez odgovarajućiih garancija, oštetili tu banku za 2,5 milijardi dinara.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik