Četiri banke isplaćivaće depozite Atlasa

Bez autora
Apr 14 2019

Garantovane depozite deponentima Atlas banke u stečaju isplaćivaće četiri banke i to Societe Generale Montenegro, Hipotekarna banka, NLB i Crnogorska komercijalna banka, odlučio je Fond za zaštiti depozita. Radi bržeg i efikasnijeg preuzimanja garantovanog depozita, preporučujemo svim fizičkim licima, deponentima Atlas Banke u stečaju da do dana početka isplate, otvore račun u jednoj od izabranih banak", navodi se u saopštenju direktora Fonda Predraga Markovića. O datumu početka isplate garantovanih depozita, adresi i radnom vremenu isplatnih mjesta, kako su kazali, deponenti i javnost će biti blagovremeno obaviješteni.

Četiri banke isplaćivaće depozite AtlasaGarantovane depozite deponentima Atlas banke u stečaju isplaćivaće četiri banke i to Societe Generale Montenegro, Hipotekarna banka, NLB i Crnogorska komercijalna banka, odlučio je Fond za zaštiti depozita.

"Radi bržeg i efikasnijeg preuzimanja garantovanog depozita, preporučujemo svim fizičkim licima, deponentima Atlas Banke u stečaju (koji ne namjeravaju da garantovani depozit preuzmu u gotovom novcu) da do dana početka isplate, otvore račun u jednoj od izabranih banak", navodi se u saopštenju direktora Fonda Predraga Markovića.

O datumu početka isplate garantovanih depozita, adresi i radnom vremenu isplatnih mjesta, kako su kazali, deponenti i javnost će biti blagovremeno obaviješteni.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik