Hotel "Bić" konačno dobio vlasnika posle šest neuspelih prodaja

Bez autora
Apr 14 2019

Ugostiteljsko preduzeće "Bić" iz Priboja dobilo je novog vlasnika nakon šest neuspelih prodaja. Kako se saznaje, hotel sa kioskom, opremom i inventarom kupljen je po ceni od 17,1 milion dinara, a kupac namerava da investira u hotel 1,8 miliona evra. Hotel je, prema saznanjima, kupio privrednik Goran Despić. Naime, Hotel "Bić" je osnovan 1950. godine, u sklopu istoimenog ugostiteljskog preduzeća, kao jedan od prvih ugostiteljskih objekata u jugozapadnoj Srbiji. Raspolagao je hotelskom zgradom sa dve zvezdice, nekoliko kafana u starom i novom delu Priboja i paviljonima u Pribojskoj Banji.

Hotel "Bić" konačno dobio vlasnika posle šest neuspelih prodajaUgostiteljsko preduzeće "Bić" iz Priboja dobilo je novog vlasnika nakon šest neuspelih prodaja, piše Glas zapadne Srbije. Kako saznaje taj portal, hotel sa kioskom, opremom i inventarom kupljen je po ceni od 17,1 milion dinara, a kupac namerava da investira u hotel 1,8 miliona evra.

Hotel je, prema saznanjima portala, kupio privrednik Goran Despić. 

Naime, Hotel "Bić" je osnovan 1950. godine, u sklopu istoimenog ugostiteljskog preduzeća, kao jedan od prvih ugostiteljskih objekata u jugozapadnoj Srbiji. Raspolagao je hotelskom zgradom sa dve zvezdice, nekoliko kafana u starom i novom delu Priboja i paviljonima u Pribojskoj Banji.

Zatvoren je 2006. godine od kada je propadao i prestavljao ruglo u centru starog dela Priboja. Agencija za licenciranje stečajnih upravnika čak šest puta je nudila hotel na prodaju, međutim, zainteresovanih kupaca nije bilo.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik