AD Plastik ugovorio nove poslove za PSA i FCA Grupu vrijedne 47 milijuna eura

Bez autora
Apr 17 2019

AD Plastik ugovorio je za europsko tržište nove poslove, u ukupnoj vrijednosti od 46,8 milijuna eura, za PSA i FCA Grupu, objavljeno je u utorak iz te solinske tvrtke za proizvodnju automobilskih dijelova. Ugovorena je proizvodnja nosača zvučnika za vozila Citroen Picasso i C-Elysee PSA Grupe u vrijednosti 1,7 milijuna eura. Početak proizvodnje planiran je 2020. s predviđenim trajanjem od osam godina. S istim je kupcem, kako navode iz AD Plastika, dogovorena i proizvodnja bočnih letvica za Citroen C3, u vrijednosti od tri milijuna eura. Početak proizvodnje planiran je također 2020. godine, a predviđeno trajanje projekta je četiri godine.

AD Plastik ugovorio nove poslove za PSA i FCA Grupu vrijedne 47 milijuna euraAD Plastik ugovorio je za europsko tržište nove poslove, u ukupnoj vrijednosti od 46,8 milijuna eura, za PSA i FCA Grupu, objavljeno je u utorak iz te solinske tvrtke za proizvodnju automobilskih dijelova.

Ugovorena je proizvodnja nosača zvučnika za vozila Citroen Picasso i C-Elysee PSA Grupe u vrijednosti 1,7 milijuna eura. Početak proizvodnje planiran je 2020. s predviđenim trajanjem od osam godina.

S istim je kupcem, kako navode iz AD Plastika, dogovorena i proizvodnja bočnih letvica za Citroen C3, u vrijednosti od tri milijuna eura. Početak proizvodnje planiran je također 2020. godine, a predviđeno trajanje projekta je četiri godine.

Ugovoreni su i novi poslovi proizvodnje rukohvata za više vozila PSA Grupe (Peugeot 208, Peugeot 2008, Citroen DS3 Crossback i Opel Corsa) ukupne vrijednosti 20 milijuna eura, s predviđenim trajanjem projekta od deset godina i početkom proizvodnje tijekom 2019. godine.

Za vozilo Opel Adam Crossback, pak, ugovorena je proizvodnja unutarnjih obloga motora u vrijednosti od 1,4 milijuna eura, s predviđenim početkom serijske proizvodnje 2020. i trajanjem projekta od sedam godina.

Solinska tvrtka ugovorila je i 20,7 milijuna eura novih poslova za FCA Grupu i to za vozila Jeep Compass i Fiat 500e.

Tako će se za Fiat 500e proizvoditi komponente interijera i uvodnici zraka u tvornicama AD Plastik Grupe, a ukupna vrijednost projekta je 13,9 milijuna eura. Predviđeno je trajanje projekta osam godina, a serijska proizvodnja planirana je 2020. godine.

Za Jeep Compass je ugovorena proizvodnja rukohvata u vrijednosti od 6,8 milijuna eura. Početak serijske proizvodnje planiran je također 2020. godine s predviđenim trajanjem projekta od četiri godine, zaključuje se u priopćenju.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik