Jagodinske firme traže 200 radnika

Bez autora
May 08 2019

Firme u Jagodini traže više od 200 radnika u oblasti saobraćaja, proizvodnje nameštaja, prehrambene i tekstilne industrije, trgovine, ugostiteljstva, mašinstva..., saopštila je danas Falijala Nacionalne službe zapošljavanja za Pomoravski okrug u Jagodini.Najveće interesovanje poslodavaca odnosi se na zanimanja: mašinski i elektoro inženjeri, elektrotehničari, komercijalisti, šivači, vozači, bravari, automehaničari, autoelektričari, mesari, prodavci, konobari, radnici u proizvodnji nameštaja, navodi se u saopštenju. Filijala za 10.maja, u holu Kulturnog centra u Jagodini, organizuje Sajam zapošljavanja, na kome će poslodavci iskazati kadrovske potrebe za radnicima koji traže posao.

Jagodinske firme traže 200 radnikaFirme u Jagodini traže više od 200 radnika u oblasti saobraćaja, proizvodnje nameštaja, prehrambene i tekstilne industrije, trgovine, ugostiteljstva, mašinstva..., saopštila je danas Falijala Nacionalne službe zapošljavanja za Pomoravski okrug u Jagodini.

"Najveće interesovanje poslodavaca odnosi se na zanimanja: mašinski i elektoro inženjeri, elektrotehničari, komercijalisti, šivači, vozači, bravari, automehaničari, autoelektričari, mesari, prodavci, konobari, radnici u proizvodnji nameštaja", navodi se u saopštenju.

Filijala za 10.maja, u holu Kulturnog centra u Jagodini, organizuje Sajam zapošljavanja, na kome će poslodavci iskazati kadrovske potrebe za radnicima koji traže posao.

Filijala poslodavcima nudi "besplatnu profesionalnu selekciju kandidata i mogućnosti korišćenja finansijskih posticaja pri zapošljavanju".

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik