600 semberskih poljoprivrednika u Novom Sadu

Bez autora
May 16 2019

Međunarodni sajam poljoprivrede u Novom Sadu organizovano je posjetilo 600 semberskih poljoprivrednika, koji su na ovoj najvećoj i najznačajnijoj smotri agrara u regionu imali priliku da se upoznaju o aktuelnostima iz ove oblasti, saopšteno je iz Gradske uprave Bijeljina. Novosadski sajam je prilika da se domaći proizvođači upoznaju o spoju iskustva i najnovijih dostignuća u poljoprivredi i to prenesu u Semberiju", rekao je gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić, koji je zajedno sa poljoprivrednicima posjetio Sajam. Prema njegovim riječima, Gradska uprava i Agrarni fond u Bijeljini tradicionalno organizuju posjetu ovom najznačajnijem godišnjem događaju za poljoprivrednike s ciljem da na domaćim njivama primijene svjetska dostignuća u proizvodnji.

600 semberskih poljoprivrednika u Novom SaduMeđunarodni sajam poljoprivrede u Novom Sadu organizovano je posjetilo 600 semberskih poljoprivrednika, koji su na ovoj najvećoj i najznačajnijoj smotri agrara u regionu imali priliku da se upoznaju o aktuelnostima iz ove oblasti, saopšteno je iz Gradske uprave Bijeljina.

"Novosadski sajam je prilika da se domaći proizvođači upoznaju o spoju iskustva i najnovijih dostignuća u poljoprivredi i to prenesu u Semberiju", rekao je gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić, koji je zajedno sa poljoprivrednicima posjetio Sajam.

Prema njegovim riječima, Gradska uprava i Agrarni fond u Bijeljini tradicionalno organizuju posjetu ovom najznačajnijem godišnjem događaju za poljoprivrednike s ciljem da na domaćim njivama primijene svjetska dostignuća u proizvodnji.

Na 86. Međunarodnom sajmu poljoprivrede u Novom Sadu, koji traje od 11. do 17. maja, predstaviće se 1.518 izlagača iz 61 države.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik