Vinski i gastro festival 30. i 31. maja u Banjoj Luci

Bez autora
May 30 2019

Internacionalni vinski i gastro festival “Vinosaur“ bit će održan 30. i 31. maja u Banjoj Luci. Ovogodišnji 12. “Vinosaur“ okupit će izlagače iz BiH, Srbije, Crne Gore, Hrvatske, Sjeverne Makedonije, Slovenije, Mađarske, Austrije, Italije, Francuske, Španije, Čilea, Argentine, Novog Zelanda, Australije i Južne Afrike.Svoje proizvode predstavit će 90 domaćih, regionalnih i internacionalnih proizvođača iz vinskog i gastro segmenta. Želimo da ‘Vinosaur’ ostane izvanredan ambasador našeg grada, te da svi naši izlagači, kako domaći tako i inostrani kao i posjetioci, sa sobom nose lijepo sjećanje i utisak koji traje, saopćili su organizatori, preduzeće “Frutelagroup“.

Vinski i gastro festival 30. i 31. maja u Banjoj LuciInternacionalni vinski i gastro festival “Vinosaur“ bit će održan 30. i 31. maja u Banjoj Luci.

Ovogodišnji 12. “Vinosaur“ okupit će izlagače iz BiH, Srbije, Crne Gore, Hrvatske, Sjeverne Makedonije, Slovenije, Mađarske, Austrije, Italije, Francuske, Španije, Čilea, Argentine, Novog Zelanda, Australije i Južne Afrike.

Svoje proizvode predstavit će 90 domaćih, regionalnih i internacionalnih proizvođača iz vinskog i gastro segmenta.

-Želimo da ‘Vinosaur’ ostane izvanredan ambasador našeg grada, te da svi naši izlagači, kako domaći tako i inostrani kao i posjetioci, sa sobom nose lijepo sjećanje i utisak koji traje – saopćili su organizatori, preduzeće “Frutelagroup“.

Festival je oba dana otvoren za posjetioce u periodu od 17 do 22 sata.

Ovogodišnji “Vinosaur“ bit će organizovan u okviru programa “Proljeće u Banjoj Luci“.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik