Država traži menadžere toaleta na graničnim prelazima

Bez autora
Jun 09 2019

Republička direkcija za imovinu objavila je javni oglas za izbor zakupca javnih toaleta na graničnim prelazima "Preševo" i "Batrovci" na granici sa Severnom Makedonijom i Hrvatskom.Ponuđač koji bude izabran kao najbolji obavezaće se da će radno vreme javnog sanitarnog čvora bude najmanje 18 časova dnevno od juna do septembra, kao i decembra i januara. Jedini kriterijum za izbor biće najveća ponuđena cena, a minimalna cena zakupnine je 20 evra po kvadratnom metru.

Država traži menadžere toaleta na graničnim prelazimaRepublička direkcija za imovinu objavila je javni oglas za izbor zakupca javnih toaleta na graničnim prelazima "Preševo" i "Batrovci" na granici sa Severnom Makedonijom i Hrvatskom.

Ponuđač koji bude izabran kao najbolji obavezaće se da će radno vreme javnog sanitarnog čvora bude najmanje 18 časova dnevno od juna do septembra, kao i decembra i januara.

Jedini kriterijum za izbor biće najveća ponuđena cena, a minimalna cena zakupnine je 20 evra po kvadratnom metru.

Površina toaleta u objektu na ulasku iz Hrvatske u Srbiju na prelazu "Batrovci" je 26,8 kvadratnih metara, a dva toaleta na prelazu "Preševo" u oba smera su po 36 kvadratnih metara.

Zainteresovani ponuđači su u obavezi da do 12. juna uplate depozit u iznosu od 100.000 dinara zasebno za prostor na "Batrovcima" i "Preševo". Rok za podnošenje prijava je 14. jun a ponude će biti otvorene 17. juna.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik