Imovina Autotransporta prodata za 56 miliona dinara

Bez autora
Jun 09 2019

Imovina kraljevačkog Autotrasporta u stečaju prodata je za ukupno 56 miliona dinara, objavljeno je na portalu Agencije za licenciranje stečajnih upravnika. Poslovni prostor ukupne površine od 169 kvadratnih metara na kraljevačkom Trgu Srpskih ratnika za 44 miliona dinara kupila je firma KENS DOO iz Novog Pazara. Kompleks tehničkog pregleda u Ušću koji obuhvata zgradu tehničkih usluga na nepunih četiri ara, kao i aneks objekat sa 24 ara placa, za 12 miliona dinara kupila je kraljevačka Tehnooprema doo. Firma Nebos doo iz Sevojna kupila je pet parcela zemljišta koje su u vlasništvu Autotransporta u stečaju za 361 hiljadu dinara.

Imovina Autotransporta prodata za 56 miliona dinaraImovina kraljevačkog Autotrasporta u stečaju prodata je za ukupno 56 miliona dinara, objavljeno je na portalu Agencije za licenciranje stečajnih upravnika.

Poslovni prostor ukupne površine od 169 kvadratnih metara na kraljevačkom Trgu Srpskih ratnika za 44 miliona dinara kupila je firma KENS DOO iz Novog Pazara.

Kompleks tehničkog pregleda u Ušću koji obuhvata zgradu tehničkih usluga na nepunih četiri ara, kao i aneks objekat sa 24 ara placa, za 12 miliona dinara kupila je kraljevačka Tehnooprema doo.

Firma Nebos doo iz Sevojna kupila je pet parcela zemljišta koje su u vlasništvu Autotransporta u stečaju za 361 hiljadu dinara.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik