Izbor najboljih preduzetnica u Srbiji: Raspisan novi konkurs za "Ženu zmaja"

Bez autora
Jun 15 2019

Udruženje poslovnih žena Srbije raspisalo je trinaestu godinu zaredom konkurs za izbor najboljih preduzetnica u Srbiji – "Cvet uspeha za ženu zmaja". Ova nagrada predstavlja jedinstveni podsticaj i afirmaciju za poslovne žene koje se uspešno nose sa izazovima u preduzetništvu.Nagrada će se dodeliti u dve kategorije: za Najevropskiju žensku firmu i za Najbolji model zapošljavanja žena. Udruženje poslovnih žena Srbije i ove godine zadržava praksu da Specijalnim priznanjem nagradi preduzetnice koje su se posebno istakle po pojedinim kriterijumima za glavne nagrade i time zaslužile da im se za taj aspekt poslovanja oda posebno priznanje i pohvala.

Izbor najboljih preduzetnica u Srbiji: Raspisan novi konkurs za "Ženu zmaja"Udruženje poslovnih žena Srbije raspisalo je trinaestu godinu zaredom konkurs za izbor najboljih preduzetnica u Srbiji – "Cvet uspeha za ženu zmaja". Ova nagrada predstavlja jedinstveni podsticaj i afirmaciju za poslovne žene koje se uspešno nose sa izazovima u preduzetništvu.

Nagrada će se dodeliti u dve kategorije: za Najevropskiju žensku firmu i za Najbolji model zapošljavanja žena.

Udruženje poslovnih žena Srbije i ove godine zadržava praksu da Specijalnim priznanjem nagradi preduzetnice koje su se posebno istakle po pojedinim kriterijumima za glavne nagrade i time zaslužile da im se za taj aspekt poslovanja oda posebno priznanje i pohvala.

Pravo učešća na konkursu imaju sve poslovne žene u Srbiji koje su vlasnice ili imaju udela u vlasništvu preduzeća, bez obzira na vrstu delatnosti.

Takođe, drugu godinu zaredom biće dodeljeno i priznanje velikim kompanijama koje primenjuju peti Princip Ujedinjenih nacija za osnaživanje žena i koje su pružile najbolji model uključivanja žena u lance dobavljača, u kategoriji Rodno najsenzitivnija kompanija.

U prethodnih dvanaest godina na ovom događaju je promovisano više od 400 žena, njih 124 je dobilo nagrade i priznanja, a četiri su istovremene proglašene i ambasadorkama Evropske mreže ženskog preduzetništva.

Svečana dodela nagrada biće održana 6. novembra u Operi i teatru "Madlenianum" u Beogradu.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik