Otvorena turistička sezona u Gradu Sunca

Bez autora
Jun 17 2019

Ljetna turistička sezona u Gradu Sunca je otvorena. Akva park koji se prostire na 79.000 metara kvadratnih počeo je sa radom, a u funkciji su svi sadržaji, 6 bazena, 13 tobogana, spleš safari, prskalice i sadržaji za djecu. Kapacitet objekta je 3.000 posjetilaca. Od ove sezone Grad Sunca raspolaže sa dodatnih 320 smještajnih jedinica jer je otvoren Bijeli grad, Blokovi A i B sa 60 luksuzno opremljenih apartmana. Ukupni smještajni kapaciteti su 550 kreveta. Mjesec jun u Gradu Sunca protekao je u znaku kongresnog i sportskog turizma. Kroz kapije Grada prošlo je oko 1.500 učesnika, što kongresnih manifestacija što sportskih igara. Oni su uživali kako u vodenoj zabavi tako i na terenima.

Otvorena turistička sezona u Gradu SuncaLjetna turistička sezona u Gradu Sunca je otvorena. Akva park koji se prostire na 79.000 metara kvadratnih počeo je sa radom, a u funkciji su svi sadržaji, 6 bazena, 13 tobogana, spleš safari, prskalice i sadržaji za djecu...

Kapacitet objekta je 3.000 posjetilaca.

Od ove sezone Grad Sunca raspolaže sa dodatnih 320 smještajnih jedinica jer je otvoren Bijeli grad, Blokovi A i B sa 60 luksuzno opremljenih apartmana.

Ukupni smještajni kapaciteti su 550 kreveta.

Mjesec jun u Gradu Sunca protekao je u znaku kongresnog i sportskog turizma.

Kroz kapije Grada prošlo je oko 1.500 učesnika, što kongresnih manifestacija što sportskih igara.

Oni su uživali kako u vodenoj zabavi tako i na terenima.

Sportsko-rekreativni centar Olimp raspolaže sa sportskom dvoranom, zatvorenim bazenom, terenima za odbojku, košarku, tenis, kik boks salom.

Namjera vlasnika Rodoljuba Draškovića je opredjeljenje da i dalje ulaže u Trebinje, tako da se rade projekti za nove objekte.

U toku su izgradnja etno sela, auto kampinga.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik