Prodaju bivše filijale Atlas banke

Bez autora
Jun 19 2019

Stečajna uprava Atlas banke obavijestila je zainteresovane da će u julu i avgustu biti obavljena prodaja njenih bivših organizacionih jedinica, odnosno filijala, ekspozitura i šaltera. Prodaja će se obaviti javnim nadmetanjem u poslovnim prostorijama banke u Pljevljima, Beranama, Baru i Nikšiću. Iz stečajne uprave su objasnili da će informacija o datumu i vremenu održavanja javnog nadmetanja, sa spiskom opreme koja je predmet prodaje, biti objavljena na sajtu Atlas banke, najmanje tri dana prije održavanja nadmetanja. Centralna banka uvela je 5. aprila stečaj u Atlas banku.

Prodaju bivše filijale Atlas bankeStečajna uprava Atlas banke obavijestila je zainteresovane da će u julu i avgustu biti obavljena prodaja njenih bivših organizacionih jedinica, odnosno filijala, ekspozitura i šaltera.

Prodaja će se obaviti javnim nadmetanjem u poslovnim prostorijama banke u Pljevljima, Beranama, Baru i Nikšiću.

Iz stečajne uprave su objasnili da će informacija o datumu i vremenu održavanja javnog nadmetanja, sa spiskom opreme koja je predmet prodaje, biti objavljena na sajtu Atlas banke, najmanje tri dana prije održavanja nadmetanja.

Centralna banka uvela je 5. aprila stečaj u Atlas banku.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik