Kompanija Širbegović dobila certifikat za tržište Njemačke

Bez autora
Jun 20 2019

Kompanija Širbegović inženjering je postala vlasnik certifikata za Njemačko tržište za montažnu konstrukciju od betona, armiranog betona I prednapregnutog betona, isti certifikati su usklađeni sa posebnim zahtjevima Njemačkog tržišta. Obavljene su kompleksne pripreme kako bi zadovoljili I dokazali usklađenost prema posebnim zahtjevima procesa proizvodnje, ulaznih materijala I gotovog proizvoda. Izdavanje certifikata predstavlja potvrdu sposobnosti da proizvedemo konstrukcije prema najzahtjevnijim standardima koje postavljalju tržišta u pogledu kvaliteta betona I betonskih proizvoda.

Kompanija Širbegović dobila certifikat za tržište NjemačkeKompanija Širbegović inženjering je postala vlasnik certifikata za Njemačko tržište za montažnu konstrukciju od betona, armiranog betona I prednapregnutog betona, isti certifikati su usklađeni sa posebnim zahtjevima Njemačkog tržišta.

Obavljene su kompleksne pripreme kako bi zadovoljili i dokazali usklađenost prema posebnim zahtjevima procesa proizvodnje, ulaznih materijala I gotovog proizvoda.

Izdavanje certifikata predstavlja potvrdu sposobnosti da proizvedemo konstrukcije prema najzahtjevnijim standardima koje postavljalju tržišta u pogledu kvaliteta betona i betonskih proizvoda.

Izdati certifikati:

1. Certifikat za proizvod: PRODUKTZERTIFIKAT:

Montažne Konstrukcije od Betona, Armiranog betona i Prednapregnutog betona – harmonizovane sa nacionalnim normama. (Reg.-Nr. PZ-13.455.00-6.30)

2. Izjava o Sukladnosti – Declaration of Complaince- Übereinstimmungszertifikat

Aneks na certifikat koji je usklađen sa dodatnim zahtijevima prema DIN 1045-4 za montažne konstrukcije od Betona, Armiranog betona i Prednapregnutog betona (Reg.-Nr. ÜZ-13.455.00-1045-4)

3. Izjava o Sukladnosti – Declaration of Complaince- Übereinstimmungszertifikat

Aneks na beton kao materijal, po svim svojim svojstvima u skladu sa DIN EN 206-1 i DIN 1045-2 (Reg.-Nr. ÜZ-13.455.00-1045-2)

Konstantno ulaganje u kvalitet rezultira sve većim brojem zainteresiranih investitora sa područija Njemačke i Austrije za primjenu naših proizvoda, navodi se u saopštenju kompanije.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik