Micubiši dolazi u Srbiju? Godinu dana traju pregovori

Bez autora
Jun 20 2019

Čekaju me Micubiši i Japanci u kancelariji, rekao je predsednik Aleksandar Vučić, gostujući na TV Pink. Zagonetno, Vučić nije želeo da otriva detalje susreta sa privrednicima iz Zemlje izlazećeg sunca. Razgovaramo o lepim stvarima, danas neće biti potpisan ugovor, ali godinu dana radimo na tome, rekao je Vučić. Šta je interes Micubišija i predstavnika japanske kompanije ovih dana u Srbiji, znaće se narednih dana. Iz stanja bankrotstva končano smo došli u pozitivan bilans. Neke zemlje koje se ekonomski razvijenije od nas, nemaju povoljnosti kakve mi imamo i dobijamo. Srpska ekonomija cveta i Srbija kreće ispred svih, rekao je Vučić.

Micubiši dolazi u Srbiju? Godinu dana traju pregovori"Čekaju me Micubiši i Japanci u kancelariji", rekao je predsednik Aleksandar Vučić, gostujući na TV Pink.

Zagonetno, Vučić nije želeo da otriva detalje susreta sa privrednicima iz Zemlje izlazećeg sunca.

"Razgovaramo o lepim stvarima, danas neće biti potpisan ugovor, ali godinu dana radimo na tome", rekao je Vučić.

 Šta je interes Micubišija i predstavnika japanske kompanije ovih dana u Srbiji, znaće se narednih dana.

"Iz stanja bankrotstva končano smo došli u pozitivan bilans. Neke zemlje koje se ekonomski razvijenije od nas, nemaju povoljnosti kakve mi imamo i dobijamo. Srpska ekonomija cveta i Srbija kreće ispred svih", rekao je predsednik Aleksandar Vučić.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik