Lojalni članovi Amazona u Kanadi moći će besplatno da čitaju milion knjiga i stripova

Bez autora
Jun 23 2019

Kanadski pretplatnici Amazon Primea, programa lojalnosti kompanije Amazon, imaće pristup Prime Readingu, koji omogućava besplatno čitanje knjiga i stripova.Kompanija je objavila da će njihovi kanadski članovi Prime-a moći besplatno da čitaju knjige u okviru opcije Prime Reading, koja će ih usmeravati na sadržaj kojih ih zanima. Knjigama i stripovima moći će da se čitaju preko Kindle i Kindle Fire e-čitača, kao i putem Kindle aplikacija ne Androidu i na uređajima s iOS operativnim sistemom.

Lojalni članovi Amazona u Kanadi moći će besplatno da čitaju milion knjiga i stripovaKanadski pretplatnici Amazon Primea, programa lojalnosti kompanije Amazon, imaće pristup Prime Readingu, koji omogućava besplatno čitanje knjiga i stripova.

Kompanija je objavila da će njihovi kanadski članovi Prime-a moći besplatno da čitaju knjige u okviru opcije Prime Reading, koja će ih usmeravati na sadržaj kojih ih zanima.

Knjigama i stripovima moći će da se čitaju preko Kindle i Kindle Fire e-čitača, kao i putem Kindle aplikacija ne Androidu i na uređajima s iOS operativnim sistemom, prenosi Verge.

Glavno čitanje je Amazonova nadograđena verzija Kindle Unlimited servisa, koja je omogućila pristup biblioteci od oko milion knjiga i stripova. Ovu uslugu su ranije mogli da koriste samo uz mesečnu pretplatu od 9,99 dolara.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik