Čačak uložio u industrijsku zonu u Konjevićima 45 miliona evra

Bez autora
Jun 23 2019

Grad Čačak uložio je za izgradnju i infrastrukturno opremanje industrijske zone u Konjevićima, koju će koristiti privrednici, 45 miliona evra.Gradonačelnik Čačka Milun Todorović sa saradnicima i privrednicima obišao je industrijsku zonu u Konjevićima, gde su razgovarali i o planu detaljne regulacije i proširenju industrijske zone u Konjevićima. Gradonačelnik Todorović je ovom prilikom razgovarao i sa meštanima prigradskog naselja, koji su ga upoznali sa infrastrukturnim problemima, a dogovoreno je i rešavanje glavnih prioriteta.

Čačak uložio u industrijsku zonu u Konjevićima 45 miliona evraGrad Čačak uložio je za izgradnju i infrastrukturno opremanje industrijske zone u Konjevićima, koju će koristiti privrednici, 45 miliona evra.

Gradonačelnik Čačka Milun Todorović sa saradnicima i privrednicima obišao je industrijsku zonu u Konjevićima, gde su razgovarali i o planu detaljne regulacije i proširenju industrijske zone u Konjevićima.

Gradonačelnik Todorović je ovom prilikom razgovarao i sa meštanima prigradskog naselja, koji su ga upoznali sa infrastrukturnim problemima, a dogovoreno je i rešavanje glavnih prioriteta.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik