Na prodaju „Jat Tehnika” - početna cena 20,4 miliona evra

Bez autora
Jun 24 2019

Ministarstvo privrede objavilo je javni poziv za prikupljanje ponuda za privatizaciju preduzeća „Jat Tehnika”, a početna cena iznosi 20,4 miliona evra. „Jat Tehnika” iz Surčina je preduzeće za održavanje i popravke aviona i ponuđena je kroz model prodaje kapitala, a ministarstvo je pozvalo zainteresovane da dostave ponude do 31. jula uz uplatu depozita od dva miliona evra. Kako je objavljeno u izveštaju ovlašćenog procenitelja, najviša vrednost „JAT Tehnike” u rasponu procenjene fer tržišne vrednosti kapitala koji se nudi na prodaju na kraju prošle godine iznosi 20.498.762 evra.

Na prodaju „Jat Tehnika” - početna cena 20,4 miliona evraMinistarstvo privrede objavilo je javni poziv za prikupljanje ponuda za privatizaciju preduzeća „Jat Tehnika”, a početna cena iznosi 20,4 miliona evra.

„Jat Tehnika” iz Surčina je preduzeće za održavanje i popravke aviona i ponuđena je kroz model prodaje kapitala, a ministarstvo je pozvalo zainteresovane da dostave ponude do 31. jula uz uplatu depozita od dva miliona evra.

Kako je objavljeno u izveštaju ovlašćenog procenitelja, najviša vrednost „JAT Tehnike” u rasponu procenjene fer tržišne vrednosti kapitala koji se nudi na prodaju na kraju prošle godine iznosi 20.498.762 evra, prenosi Tanjug.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik