Petrol dobiva novu futurističku poslovnu zgradu

Bez autora
Jul 21 2019

Slovenska energetska tvrtka Petrol predstavila je u Ljubljani izgled nove poslovne zgrade koja će izrasti na zemljištu u glavnom gradu Slovenije uz Dunavsku ulicu, nasuprot stadionu Bežigrad. U međunarodnoj selekciji, najboljim je ocijenjeno rješenje koje donosi futurističku, funkcionalnu i prilagodljivu zgradu, rad slovenskog ureda Enota d.o.o. U Petrolu računaju da će se, ako projekt bude tekao glatko, preseliti u nove prostore 2022. godine. Vrijednost investicije još nije poznata, ali je u konkursu ograničena na 60 miliona eura.

Petrol dobiva novu futurističku poslovnu zgraduSlovenska energetska tvrtka Petrol predstavila je u Ljubljani izgled nove poslovne zgrade koja će izrasti na zemljištu u glavnom gradu Slovenije uz Dunavsku ulicu, nasuprot stadionu Bežigrad.

U međunarodnoj selekciji, najboljim je ocijenjeno rješenje koje donosi futurističku, funkcionalnu i prilagodljivu zgradu, rad slovenskog ureda Enota d.o.o.

U Petrolu računaju da će se, ako projekt bude tekao glatko, preseliti u nove prostore 2022. godine. Vrijednost investicije još nije poznata, ali je u konkursu ograničena na 60 miliona eura.

Tvrtka se nada da će izgradnju njihove poslovne zgrade pratiti obnova susjednog Plečnikovog stadiona. Time bi se stvorila cjelovita slika područja, što bi bpredstavljalo važna predvrata na putu prema središtu glavnog grada.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik