Otvoren novi pogon punionice vode Diva

Bez autora
Jul 23 2019

Premijer Duško Marković otvorio je u Gornjoj Bukovici novi pogon punionice durmitorske izvorske vode Diva. U novi investicioni projekat, prema riječima vlasnika Dive Ljuba Perišića, uloženo je više od tri miliona eura, sa većim dijelom sredstava iz kreditnog aranžmana Ministarstva poljoprivrede i ruralnog razvoja. Pored već prepoznatljive prirodne izvorske vode Diva, na tržištu će se ta kompanija predstaviti sa novom niskomineralnom gaziranom vodom Diva i vodom sa različitim ukusima. Kapacitet novog pogona biće 12.000 boca na sat. Perišić je pdsjetio da je prva punionica izvorske vode Diva otvorena na današnji dan prije 10 godina. To je bila investicija vrijedna oko 5 miliona eura danas zapošljava 26 ljudi.

Otvoren novi pogon punionice vode DivaPremijer Duško Marković otvorio je u Gornjoj Bukovici novi pogon punionice durmitorske izvorske vode Diva.

U novi investicioni projekat, prema riječima vlasnika Dive Ljuba Perišića, uloženo je više od tri miliona eura, sa većim dijelom sredstava iz kreditnog aranžmana Ministarstva poljoprivrede i ruralnog razvoja.

Pored već prepoznatljive prirodne izvorske vode Diva, na tržištu će se ta kompanija predstaviti sa novom niskomineralnom gaziranom vodom Diva i vodom sa različitim ukusima.Kapacitet novog pogona biće 12.000 boca na sat.

Perišić je pdsjetio da je prva punionica izvorske vode Diva otvorena na današnji dan prije 10 godina. To je bila investicija vrijedna oko 5 miliona eura danas zapošljava 26 ljudi.

"Nova investicija od tri miliona dodatno će zaposliti 7 radnika", kazao je Perišić.

Diva je, kako je kazao, cijenjeni crnogorski izvozni proizvod.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik