Naprsline na auto-putu kroz Grdeličku klisuru

Bez autora
Jul 23 2019

Na deonici autoputa kroz Grdeličku klisuru, ukupne dužine 26,3km, između Caričine Doline i tunela Manajle došlo je do pojave manjih naprslina na površinskom sloju asfalta i to na mestu gde je vršeno tehnološko prekidanje asfaltiranja u toku izgradnje, potvrđeno je u Koridorima Srbije. Na navedenom potezu, saobraćaj će u naredna dva dana biti privremeno preusmeren u preticajnu traku. Radove na ovom delu deonice izvodio je „Integral Inženjering“, a okvirna cena sanacije je oko 450.000 dinara, koju će platiti izvođač jer je autoput u garantnom periodu, a i reč je o uobičajenom otklanjanju uočenih nedostataka. Iz Koridora naglašavaju da nije došlo do većih problema i da je autoput potpuno bezbedan za saobraćaj.

Naprsline na auto-putu kroz Grdeličku klisuruNa deonici autoputa kroz Grdeličku klisuru, ukupne dužine 26,3km, između Caričine Doline i tunela Manajle došlo je do pojave manjih naprslina na površinskom sloju asfalta i to na mestu gde je vršeno tehnološko prekidanje asfaltiranja u toku izgradnje, potvrđeno je u Koridorima Srbije.

Na navedenom potezu, saobraćaj će u naredna dva dana biti privremeno preusmeren u preticajnu traku.

Radove na ovom delu deonice izvodio je „Integral Inženjering“, a okvirna cena sanacije je oko 450.000 dinara, koju će platiti izvođač jer je autoput u garantnom periodu, a i reč je o uobičajenom otklanjanju uočenih nedostataka.

Iz Koridora naglašavaju da nije došlo do većih problema i da je autoput potpuno bezbedan za saobraćaj.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik