Za mesto u hladu na ostrvu Krku pripremite 2 evra

Bez autora
Jul 24 2019

U mestu Punat na ostrvu Krku, u Hrvatskoj, objavljen je cenovnik za naplaćivanje boravka u hladu i najavljeno da će biti kažnjeni oni koji borave u hladovini kampa, a da to nisu platili unapred.Neobični cenovnik je objavljen na Fejsbuku. Na njemu stoji da zakup ležaljke košta 30 kuna, a mesto na koje ćete postaviti ležaljku plaća se dodatno. Mesto u hladu za odrasle košta 15 kuna, što je oko 2 evra, a za mališane po 10 kuna. Cenovnik je izazvao negativne komentare uz pitanja šta je sledeće što će naplaćivati. Međutim, ima i onih koji opravdavaju vlasnika kampa i njegovo pravo da na privatnom posedu naplaćuje šta god želi, prenose hrvatski mediji.

Za mesto u hladu na ostrvu Krku pripremite 2 evraU mestu Punat na ostrvu Krku, u Hrvatskoj, objavljen je cenovnik za naplaćivanje boravka u hladu i najavljeno da će biti kažnjeni oni koji borave u hladovini kampa, a da to nisu platili unapred.

Neobični cenovnik je objavljen na Fejsbuku. Na njemu stoji da zakup ležaljke košta 30 kuna, a mesto na koje ćete postaviti ležaljku plaća se dodatno.

Mesto u hladu za odrasle košta 15 kuna, što je oko 2 evra, a za mališane po 10 kuna.

Cenovnik je izazvao negativne komentare uz pitanja šta je sledeće što će naplaćivati. Međutim, ima i onih koji opravdavaju vlasnika kampa i njegovo pravo da na privatnom posedu naplaćuje šta god želi, prenose hrvatski mediji.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik