Aplikacija "CarGo" uskoro u Sen Tropeu u Francuskoj

Bez autora
Jul 28 2019

Aplikacija "CarGo" uskoro će početi da radi i u Sen Tropeu u Francuskoj, saopštila je ta kompanija. Kako navode, nakon sklapanja više sporazuma o saradnji izmedju Francuske i Srbije, kompanija CarGo Tećnologies je odlučila da na poziv francuskih partnera proširi svoje poslovanje i na to tržište.Za početak poslovanja na tržištu Francuske dobili smo ponudu da svoje poslovanje počnemo na Azurnoj obali, turističkom centru Francuske, konkretno Sen Tropeu.

Aplikacija Aplikacija "CarGo" uskoro će početi da radi i u Sen Tropeu u Francuskoj, saopštila je ta kompanija.

Kako navode, nakon sklapanja više sporazuma o saradnji izmedju Francuske i Srbije, kompanija CarGo Tećnologies je odlučila da na poziv francuskih partnera proširi svoje poslovanje i na to tržište.

- Za početak poslovanja na tržištu Francuske dobili smo ponudu da svoje poslovanje počnemo na Azurnoj obali, turističkom centru Francuske, konkretno Sen Tropeu. Nakon potpisivanja sporazuma sa lokalnim partnerima, CarGo će biti hit u Francuskoj, to je sigurno“ - rekao je Vuk Guberinić, direktor kompanije "CarGo Technologies".

Guberinić je istakao da je Sen Trope samo prvi talas ulaganja u razvoj i širenje poslovanja na francusko tržište jer postoji još preduzetnika koji su izrazili interesovanje za ovu srpsku aplikaciju.

Predsednik Udruženja građana "CarGo" Aleksandar Vučić rekao da je poseta francuskog predsednika Emanuela Makrona mnogo značila za Srbiju, da su ovo prvi efekti Makronove posete i da će se tek osetiti benefiti potpisanih sporazuma izmedju dve zemlje.

- Ohrabreni novim talasom prijateljstva, verujem da je ovo odličan put jer su jaki privredni odnosi i kulturna saradnja temelj dobrog i stabilnog odnosa između zemalja, posebno vekovnih prijatelja - Srbije i Francuske - istakao je Vučić.

Vučić je dodao da je ta saradnja značajna kako za francusko tržište tako i za razvoj srpske privrede.

- Apelujem da sledeći korak u saradnji bude nabavka automobila francuskih proizvođača, što će poboljšati kvalitet usluge za članove Udruženja "CarGo" u Srbiji, ali i odnos izmedju zemalja - rekao je Vučić

"CarGo" posluje u Švajcarskoj i Austriji, gde je omogućeno korišćenje svim građaniima, dok u Srbiji "CarGo" mogu da koriste samo članovi Udruženja "CarGo", kao inovativnu pomoć na putu.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik