Počinje izgradnja stanova za pripadnike snaga bezbednosti u Novom Sadu

Bez autora
Jul 31 2019

Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture saopštilo je danas da bi izgradnja ukupno 548 stanova za pripadnike snaga bezbednosti u Novom Sadu trebalo da počne naredne nedelje, budući da su sprovedene javne nabavke za izvođača radova i stručni nadzor i da je Ministarstvo izdalo građevinske dozvole za ove radove.To se navodi u izveštaju o realizaciji projekta izgradnje stanova za pripadnike snaga bezbednosti, koji je danas razmatran na 7. sednici Komisije za koordinaciju aktivnosti u izgradnji stanova za pripadnike snaga bezbednosti.

Počinje izgradnja stanova za pripadnike snaga bezbednosti u Novom SaduMinistarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture saopštilo je danas da bi izgradnja ukupno 548 stanova za pripadnike snaga bezbednosti u Novom Sadu trebalo da počne naredne nedelje, budući da su sprovedene javne nabavke za izvođača radova i stručni nadzor i da je Ministarstvo izdalo građevinske dozvole za ove radove.

To se navodi u izveštaju o realizaciji projekta izgradnje stanova za pripadnike snaga bezbednosti, koji je danas razmatran na 7. sednici Komisije za koordinaciju aktivnosti u izgradnji stanova za pripadnike snaga bezbednosti.

Sastanku je predsedavala predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić, a u radu je učestvovala potpredsednica Vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović.

Mihajlović je istakla da je izgradnja stanova za pripadnike snaga bezbednosti projekat koji se veoma efikasno realizuje, počev od svega što je urađeno na pripremi lokacija i tehničke dokumentacije, do izdavanja građevinskih dozvola i otpočinjanja radova.

Od februara ove godine krenula je izgradnja približno 800 stanova u četiri grada, a Novi Sad je sledeći grad u kojem počinjemo radove, naglasila je ona.

Na sastanku je razmatrana i dinamika izgradnje stanova u Nišu, Vranju, Kragujevcu i Kraljevu, gde su radovi već u toku, a čija ukupna ugovorena vrednost iznosi približno tri milijarde dinara.

Takođe, u završnoj fazi su i pripreme za početak izgradnje 190 stanova u Sremskoj Mitrovici, podseća se u saopštenju.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik