Za razvoj ženskog preduzetništva 25.000 KM

Bez autora
Aug 11 2019

Agencija za razvoj malih i srednjih preduzeća grada Bijeljina raspisala je javni poziv za dodjelu 25.000 KM podsticaja ženama preduzetnicima.Maksimalan pojedinačni iznos podsticaja je 8.000 KM, a sredstava su namijenjena za zapošljavanje radnika i nabavku mašina, opreme i alata. Uslovi za ostvarivanje prava na podsticaj su obavljanje proizvodne i uslužne djelatnosti najmanje dvije godine prije objavljivanja javnog poziva i redovno izmirene obaveze po osnovu poreza i doprinosa.

Za razvoj ženskog preduzetništva 25.000 KMAgencija za razvoj malih i srednjih preduzeća grada Bijeljina raspisala je javni poziv za dodjelu 25.000 KM podsticaja ženama preduzetnicima.

Maksimalan pojedinačni iznos podsticaja je 8.000 KM, a sredstava su namijenjena za zapošljavanje radnika i nabavku mašina, opreme i alata.

Uslovi za ostvarivanje prava na podsticaj su obavljanje proizvodne i uslužne djelatnosti najmanje dvije godine prije objavljivanja javnog poziva i redovno izmirene obaveze po osnovu poreza i doprinosa.

Poslodavac koji koristi ovaj vid podsticaja obavezan je da zaposli najmanje jednog radnika na period od jedne godine i da zadrži postojeći broj radnika u periodu od godinu dana.

Rok za podnošenje prijava je od 15. avgusta do 14. septembra.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik