Prodaje se imovina beogradskog preduzeća osnovanog pre 70 godina

Bez autora
Aug 13 2019

Agencija za licenciranje stečajnih upravnika oglasila je prodaju udela pokretne i nepokretne imovine preduzeća "Termoelektro" u stečaju. Na prodaju su delovi upravne zgrada u beogradskoj opštini Palilula, kao i kancelarijski nameštaj i vozila, a procenjena vrednost imovine koja se prodaje je oko 474 miliona dinara. Javno nadmetanje održaće se 16. septembra u Beogradu. Ovo preduzeće je osnovano 1948. godine, a njegovi radnici nekada su bili angažovani na brojnim projektima širom Evrope i bivše SFRJ. Preduzeće se bavilo uslugama inženjeringa, izgradnje, održavanja, kao i remontom energetskih i industrijskih objekata. Privatizovano je 2008. godine, a u stečaj je otišlo 2014. Tokom proteklih godina, nekoliko puta je oglašavana prodaja različite imovine ovog preduzeća.

Prodaje se imovina beogradskog preduzeća osnovanog pre 70 godinaAgencija za licenciranje stečajnih upravnika oglasila je prodaju udela pokretne i nepokretne imovine preduzeća "Termoelektro" u stečaju.

Na prodaju su delovi upravne zgrada u beogradskoj opštini Palilula, kao i kancelarijski nameštaj i vozila, a procenjena vrednost imovine koja se prodaje je oko 474 miliona dinara.

Javno nadmetanje održaće se 16. septembra u Beogradu.

Ovo preduzeće je osnovano 1948. godine, a njegovi radnici nekada su bili angažovani na brojnim projektima širom Evrope i bivše SFRJ.

Preduzeće se bavilo uslugama inženjeringa, izgradnje, održavanja, kao i remontom energetskih i industrijskih objekata. Privatizovano je 2008. godine, a u stečaj je otišlo 2014.

Tokom proteklih godina, nekoliko puta je oglašavana prodaja različite imovine ovog preduzeća.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik