Uložili 470 miliona, u rizortu nekoliko stotina radnika

Bez autora
Aug 18 2019

Portonovi rizort, u koji je do sada uloženo oko 470 miliona eura, svakodnevno posjećuje veliki broj turista iz Crne Gore, ali i stranaca, saopštila je menadžerka za marketing i komunikacije Adrijana Husić i najavila novo širenje ponude. Portonovi je otvorio vrata za posjetioce 1. avgusta i zaista nas raduje interesovanje, kako prvog dana tako i ovih 15-ak dana koliko je rizort u funkciji, kazala je Husić. Ona je rekla da rizort svakodnevno posjećuje veliki broj posjetilaca, kako iz Crne Gore tako i regiona, ali i stranaca koji se nalaze na odmoru u Crnoj Gori. Husić je, govoreći o dosadašnjoj realizovanoj investiciji, navela da je gradnja projekta Portonovi počela 2012. godine.

Uložili 470 miliona, u rizortu nekoliko stotina radnikaPortonovi rizort, u koji je do sada uloženo oko 470 miliona eura, svakodnevno posjećuje veliki broj turista iz Crne Gore, ali i stranaca, saopštila je menadžerka za marketing i komunikacije Adrijana Husić i najavila novo širenje ponude.

„Portonovi je otvorio vrata za posjetioce 1. avgusta i zaista nas raduje interesovanje, kako prvog dana tako i ovih 15-ak dana koliko je rizort u funkciji“, kazala je Husić agenciji Mina-business.

Ona je rekla da rizort svakodnevno posjećuje veliki broj posjetilaca, kako iz Crne Gore tako i regiona, ali i stranaca koji se nalaze na odmoru u Crnoj Gori.

Husić je, govoreći o dosadašnjoj realizovanoj investiciji, navela da je gradnja projekta Portonovi počela 2012. godine.

„Od tada je uloženo oko 470 miliona eura, a kada sve faze budu završene, ukupna investicija će iznositi oko milijardu eura“, precizirala je Husić.

Ona je podsjetila da je na samom Portonovi projektu radilo puno ljudi, u smislu izgradnje, koja se u određenim fazama nastavlja.

„Trenutno u samom rizortu, kada govorimo o pružanju usluga, radi nekoliko stotina radnika, a upravo je ovo jedan od doprinosa koji Portonovi daje razvoju i unaprijeđenju crnogorske ekonomije, jer se svakodnevno otvaranjem novih objekata otvaraju i nova radna mjesta“, kazala je Husić.

Ona je, govoreći o trenutnoj ponudi, rekla da za sada najviše pažnje privlači Portonovi plažni bar, restorani koji su trenutno otvoreni, kao i galerija Pizana koja je u funkciji.

„Kako smo i najavili, ovo je tek početak. U narednih 15 dana nas očekuju nova otvaranja i pored prvog konjak bara, naći će se i prvi belgijski pab toga tipa u Crnoj Gori. Imamo i italijansku đelateriju, a ponude restorana će se takođe širiti“, najavila je Husić.

Prema njenim riječima, uskoro počinje da radi i Portonovi Training studio.

„Ono na šta smo posebno ponosni jeste i prvi vrtić odnosno centar gdje će djeca moći da borave tokom dana, koji će biti uskoro otvoren, a radiće po Montesori programu“, rekla je Husić.

Portonovi će, kako je kazala, nastaviti da radi u narednom periodu i podsjetila da će rizort biti otvoren 365 dana u godini.

„Već za nekoliko mjeseci, naredne godine očekuje nas i veliko otvaranje, zajedno sa otvaranjem prvog One and Only hotela u Evropi, koji će imati 113 soba i deset brendiranih vila“, saopštila je Husić.

Ona je navela da je to dopuna i smještajnih kapaciteta koji su od velikog značaja za razvoj same turističke ponude Crne Gore.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik