7. iSEC - Međunarodni sajam pametnih tehnologija

Bez autora
Oct 02 2019

Međunarodni sajam pametnih tehnologija – iSEC, regionalno je poznat i priznat kao Sajam bezbednosti. Na njemu se stručnoj i široj javnosti predstavljaju visoke tehnologije u funkciji javne i privatne bezbednosti.Savremena IT rešenja koriste se za nadzor, monitoring, senzorsku detekciju i merenje, automatizaciju, bezbednost i softversko-hardverska pametna rešenja u okviru raznovrsnih oblasti.

7. iSEC - Međunarodni sajam pametnih tehnologijaMeđunarodni sajam pametnih tehnologija – iSEC, regionalno je poznat i priznat kao Sajam bezbednosti. Na njemu se stručnoj i široj javnosti predstavljaju visoke tehnologije u funkciji javne i privatne bezbednosti.

Savremena IT rešenja koriste se za nadzor, monitoring, senzorsku detekciju i merenje, automatizaciju, bezbednost i softversko-hardverska pametna rešenja u okviru raznovrsnih oblasti.

Ovako projektovana pametna tehnološka rešenja koriste se u mnogim oblastima: javnoj bezbednosti; bezbednosti imovine, lica i poslovanja; bezbednosti i upravljanju kritičnom infrastrukturom, korporativnoj bezbednosti; upravljanju saobraćajem, zdravstvom, školstvom, transportom i pametnim zgradama.

Različiti oblici nadzora bitni su i u trgovini, bankarstvu, elektronskoj upravi, hotelijerstvu, socijalnim mrežama.

Na Sajmu se predstavljaju brojne domaće i strane kompanije, odnosno: proizvođači, projektanti, montažeri, distributeri i strukovna udruženja.

Sajam se održava od 02. - 04. oktobra 2019. godine u hali 1 Beogradskog sajma.

Više informacija možete pronaći na sledećem linku.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik