Sarajevska Opća bolnica zapošljava ljekare specijaliste

Bez autora
Sep 09 2019

Sarajevska Opća bolnica „Prim. dr. Abdulah Nakaš“ raspisala je konkurs za prijem medicinskih radnika različitih profila. U konkursu koji je raspisala jedna od najboljih bh. zdravstvenih ustanova traži se šest specijalista pedijatrije, po jedan specijalista patologije i mikrobiologije, dva specijalista neurologije, te po jedna medicinska sestra i laboratorijski tehničar.Kako je ranije rečeno iz Opće bolnice, kadrovi su potrebni za pokretanje odjeljenja za pedijatriju te za poboljšanje rada na Odjeljenju za ginekologiju i akušerstvo. Prijem kadra završna je faza za početak rada pedijatrijskog odjeljenja Opće bolnice.

Sarajevska Opća bolnica zapošljava ljekare specijalisteSarajevska Opća bolnica „Prim. dr. Abdulah Nakaš“ raspisala je konkurs za prijem medicinskih radnika različitih profila.

U konkursu koji je raspisala jedna od najboljih bh. zdravstvenih ustanova traži se šest specijalista pedijatrije, po jedan specijalista patologije i mikrobiologije, dva specijalista neurologije, te po jedna medicinska sestra i laboratorijski tehničar.

Kako je ranije rečeno iz Opće bolnice, kadrovi su potrebni za pokretanje odjeljenja za pedijatriju te za poboljšanje rada na Odjeljenju za ginekologiju i akušerstvo. Prijem kadra završna je faza za početak rada pedijatrijskog odjeljenja Opće bolnice.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik