Ratarima 60.000 KM podsticaja

Bez autora
Sep 10 2019

Rukovodstvo opštine Pale održalo je juče sastanak sa 50 poljoprivrednika sa područja te lokalne zajednica kojima su dodijeljeni podsticaji za nabavku plastenika i poljoprivredne mehanizacije u ukupnoj vrijednosti 60.000 KM.Načelnik opštine Pale Boško Jugović rekao je da su podijelili podsticajna sredstva za poljoprivrednike, a da će u narednim danima podijeliti podsticaje za preduzetništvo. Pojasnio je da se, s obzirom na to da je za plastenike bilo prijavljeno više poljoprivrednika nego što je opština planirala, nadležno ministarstvo uključilo i omogućilo da ispoštuju sve zainteresovane poljoprivrednike.

Ratarima 60.000 KM podsticajaRukovodstvo opštine Pale održalo je juče sastanak sa 50 poljoprivrednika sa područja te lokalne zajednica kojima su dodijeljeni podsticaji za nabavku plastenika i poljoprivredne mehanizacije u ukupnoj vrijednosti 60.000 KM.

Načelnik opštine Pale Boško Jugović rekao je da su podijelili podsticajna sredstva za poljoprivrednike, a da će u narednim danima podijeliti podsticaje za preduzetništvo.

Pojasnio je da se, s obzirom na to da je za plastenike bilo prijavljeno više poljoprivrednika nego što je opština planirala, nadležno ministarstvo uključilo i omogućilo da ispoštuju sve zainteresovane poljoprivrednike.

Radislav Skokić iz Mokrog, jedan od korisnika podsticaja, zahvalio je rukovodstvu opštine, ističući da će mu podsticaj dobro doći i da planira da ostane na imanju i obrađuje zemlju.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik