Za Cvet uspeha za ženu zmaja konkuriše 21 preduzetnica

Bez autora
Sep 24 2019

Udruženje poslovnih žena Srbije će trinaesti put dodeliti nagradu Cvet uspeha za ženu zmaja najboljim preduzetnicama u Srbiji. U konkurenciji za nagradu je 21 kandidatkinja iz cele zemlje, a imena nagrađenih dobitnica biće saopštena na svečanoj ceremoniji dodele priznanja 6. novembra 2019. godine u Operi i teatru Madlenianum u Beogradu.Među kandidatkinjama su uspešne preduzetnice iz cele Srbije, iz najrazličitijih delatnosti kao što su: proizvodnja kozmetičke aparature, pribora za građevinske radove, organske hrane, ruralno žensko preduzetništvo, trgovina mernom i laboratorijskom opremom, zdravstvo, edukacija, pa sve do oblasti odnosa sa javnošću i digitalnih komunikacija. Priznanja se dodeljuju u dve osnovne kategorije: za Najevropskiju žensku firmu i za Najbolji model zapošljavanja žena.

Za Cvet uspeha za ženu zmaja konkuriše 21 preduzetnicaUdruženje poslovnih žena Srbije će trinaesti put dodeliti nagradu Cvet uspeha za ženu zmaja najboljim preduzetnicama u Srbiji.

U konkurenciji za nagradu je 21 kandidatkinja iz cele zemlje, a imena nagrađenih dobitnica biće saopštena na svečanoj ceremoniji dodele priznanja 6. novembra 2019. godine u Operi i teatru Madlenianum u Beogradu.

Među kandidatkinjama su uspešne preduzetnice iz cele Srbije, iz najrazličitijih delatnosti kao što su: proizvodnja kozmetičke aparature, pribora za građevinske radove, organske hrane, ruralno žensko preduzetništvo, trgovina mernom i laboratorijskom opremom, zdravstvo, edukacija, pa sve do oblasti odnosa sa javnošću i digitalnih komunikacija.

Priznanja se dodeljuju u dve osnovne kategorije: za Najevropskiju žensku firmu i za Najbolji model zapošljavanja žena.

Komisija zadržava pravo da osim u osnovnim kategorijama, dodeli i specijalna priznanja za poseban doprinos promociji ženskog preduzetništva u oblastima u kojima su postignuti najbolji rezultati.

Nagrada predstavlja jedinstveni podsticaj poslovnim ženama koje se hrabro bore sa svim preprekama u biznisu, a ujedno doprinosi i njihovoj afirmaciji.

U prethodnih dvanaest godina na ovom događaju je promovisano više od 400 žena, njih 124 je dobilo nagrade i priznanja.

Takođe, u okviru manifestacije Cvet uspeha za ženu zmaja, drugu godinu zaredom biće dodeljeno i priznanje Rodno najsenzitivnija kompanija, što je priznanje velikim kompanijama koje u svom poslovanju primenjuju strategije rodne senzitivnosti i društveno odgovornog poslovanja, principe osnaživanja žena Agencije za rodnu ravnopravnost Ujedinjenih nacija (UN WOMEN), koje su pružile najbolji model uključivanja žena u lance dobavljača.

Za ovo priznanje konkurs je otvoren do 27. septembra.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik