EPS Kolubara traži kupce za 100 tona jabuka

Bez autora
Sep 29 2019

Rudarski basen "Kolubara", ogranak Elektroprivrede Srbije, objavio je danas poziv za prodaju očekivanog roda od 100 tona konzumnih jabuka sa produženim trajanjem. Prodajna cena je 10 dinara bez PDV-a po kilograma, najmanja količina za kupovinu je jedna tona, a jabuke se preuzimaju direktno iz voćnjaka na dan berbe. Očekivano vreme preuzimanja jabuka je prva polovina oktobra, a u međuvremenu zainteresovanima će biti omogućen obilazak i uvid u "predmet prodaje" na svim dozvoljenim lokacijama.

EPS Kolubara traži kupce za 100 tona jabukaRudarski basen "Kolubara", ogranak Elektroprivrede Srbije, objavio je danas poziv za prodaju očekivanog roda od 100 tona konzumnih jabuka sa produženim trajanjem.

Prodajna cena je 10 dinara bez PDV-a po kilograma, najmanja količina za kupovinu je jedna tona, a jabuke se preuzimaju direktno iz voćnjaka na dan berbe.

Očekivano vreme preuzimanja jabuka je prva polovina oktobra, a u međuvremenu zainteresovanima će biti omogućen obilazak i uvid u "predmet prodaje" na svim dozvoljenim lokacijama.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik