Zadruga u stečaju nudi 430 hektara oranica u zakup

Bez autora
Sep 30 2019

Zemljoradnička zadruga Stara Moravica u stečaju ponudila je u jednogodišnji zakup poljoprivredno zemljište površine veće od 430 hektara. To je objavljeno na portalu Agencije za licenciranje stečajnih upravnika. Zemljište se nalazi na više desetina katastarskih parcela u katastarskoj opštini Stara Moravica, a za učešće u trci za ove oranice depozit je 1, 3 miliona dinara. Minimalno prihvatljiv iznos zakupnine po hektaru je 40.000 dinara, a hoće li biti ponuđeno i više, saznaće se posle otvaranja pisanih ponuda koje se dostavljaju do 16. oktobra.

Zadruga u stečaju nudi 430 hektara oranica u zakupZemljoradnička zadruga Stara Moravica u stečaju ponudila je u jednogodišnji zakup poljoprivredno zemljište površine veće od 430 hektara. To je objavljeno na portalu Agencije za licenciranje stečajnih upravnika.

Zemljište se nalazi na više desetina katastarskih parcela u katastarskoj opštini Stara Moravica, a za učešće u trci za ove oranice depozit je 1, 3 miliona dinara.

Minimalno prihvatljiv iznos zakupnine po hektaru je 40.000 dinara, a hoće li biti ponuđeno i više, saznaće se posle otvaranja pisanih ponuda koje se dostavljaju do 16. oktobra.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik