Poziv za prijavu malih projekata

Bez autora
Oct 06 2019

Ambasada Češke u BiH objavila je javni poziv za prijavu malih lokalnih projekata za 2020. godinu koji je otvoren do 18. oktobra, saopšteno je iz Odjeljenja za lokalni ekonomski razvoj i strateško planiranje Banjaluke.Projekti treba da budu usmjereni na ekonomski rast sa naglaskom na obnovljive izvore energije i sektor održivog korištenja prirodnih izvora. Podnosilac zahtjeva mora biti registrovani pravni subjekt u BiH, čija osnovna djelatnost nije dobit, kao što su nevladine organizacije, udruženja građana, akademske ustanove koje rade na lokalnim projektima, organizacije i agencije koje svoje aktivnosti usmjeravaju na lokalni razvoj.

Poziv za prijavu malih projekataAmbasada Češke u BiH objavila je javni poziv za prijavu malih lokalnih projekata za 2020. godinu koji je otvoren do 18. oktobra, saopšteno je iz Odjeljenja za lokalni ekonomski razvoj i strateško planiranje Banjaluke.

Projekti treba da budu usmjereni na ekonomski rast sa naglaskom na obnovljive izvore energije i sektor održivog korištenja prirodnih izvora.

Podnosilac zahtjeva mora biti registrovani pravni subjekt u BiH, čija osnovna djelatnost nije dobit, kao što su nevladine organizacije, udruženja građana, akademske ustanove koje rade na lokalnim projektima, organizacije i agencije koje svoje aktivnosti usmjeravaju na lokalni razvoj.

Iz Odjeljenja navode da podnositelj zahtjeva može predati samo jedan projektni prijedlog.

Detaljne informacije o javnom pozivu dostupne su na internet stranici Ambasade Češke u BiH.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik