Rimac Automobili najbolja inovativna tvrtka u Srednjoj Europi

Bez autora
Oct 20 2019

Na ovogodišnjem Deloitteovom natječaju 50 najbrže rastućih tehnoloških tvrtki Srednje Europe plasiralo se 6 hrvatskih tvrtki a Bazzar.hr, platforma za online kupovinu ostvario je najbolji plasman na 5. mjestu. Rimac Automobili, dobitnik su posebne nagrade za – najdistruptivniju inovaciju jer uspješno primjenjuju novi model poslovanja temeljen na tehnologiji. Rimac Automobili prva su tvrtka iz Hrvatske koja je pobijedila u ovoj kategoriji u konkurenciji 100 prijavljenih tvrtki regije. Rimac Automobili sudjeluju u Deloitteovom natječaju već četiri godine, te su uz ovo priznanje i prethodne tri godine ostvarivali plasman u glavnoj kategoriji 50 najbrže rastućih, priopćili su iz Deloittea.

Rimac Automobili najbolja inovativna tvrtka u Srednjoj EuropiNa ovogodišnjem Deloitteovom natječaju 50 najbrže rastućih tehnoloških tvrtki Srednje Europe plasiralo se 6 hrvatskih tvrtki a Bazzar.hr, platforma za online kupovinu ostvario je najbolji plasman na 5. mjestu.

Rimac Automobili, dobitnik su posebne nagrade za – najdistruptivniju inovaciju jer uspješno primjenjuju novi model poslovanja temeljen na tehnologiji. Rimac Automobili prva su tvrtka iz Hrvatske koja je pobijedila u ovoj kategoriji u konkurenciji 100 prijavljenih tvrtki regije.

Rimac Automobili sudjeluju u Deloitteovom natječaju već četiri godine, te su uz ovo priznanje i prethodne tri godine ostvarivali plasman u glavnoj kategoriji 50 najbrže rastućih, priopćili su iz Deloittea.

Rimac Automobili tvrtka istinska je elektroenergetska tvrtka koja proizvodi električne hiper-automobile i nudi cjelovita tehnološka rješenja svjetskim proizvođačima automobila.

Veteran prethodnih natječaja Fast 50-a između 2016. i 2018., Rimac je predstavio svoje najnovije vozilo tijekom godine C_Two je automobil koji živi s tehnologijom i koji može postići najveću brzinu od 412 km/s, stoji u pojašnjenju.

Bazzar.hr na petom mjestu

U glavnoj kategoriji Deloitteova natječaja – Technology Fast 50, među 50 najbrže rastućih tehnoloških tvrtki plasiralo se 6 hrvatskih tvrtki. Hrvatska potrošačka platforma za online kupovinu Bazzar.hr zauzela je 5. mjesto s prosječnom stopom rasta od 2821 posto, Q, koji je na 16. mjestu s rastom od 927 posto, Ars Futura na 27. mjestu sa 685 posto.

AG04 Innovative Solutions na 35. mjestu s 551 posto, Delta Reality na 47. mjestu 449 posto, te Agrivi na 50. mjestu s rastom od 432 posto, ove posljednje tri tvrtke prvi puta su se našle na listi najbrže rastućih, a ukupno je na Deloitteovoj ljestvici 37 novih tehno tvrtki.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik