Imovina Ziper-a u Novom Sadu, Zrenjaninu, Kikindi i Somboru 14. put na prodaju

Privredni sud u Novom Sadu oglasio je četrnaestu prodaju imovine mega marketa "Ziper" doo iz Novog Sada, a javno otvaranje ponuda zakazano je za 15. novembar. Planirana je prodaja sedam imovinskih celina, klanične opreme i opreme za market, odnosno objekata ovog preduzeća u Novom Sadu, Zrenjaninu, Kikindi i Somboru. Procenjena vrednost nekadašnjeg mega marketa "Ziper" na Staparskom putu u Somboru je 256,35 miliona dinara, odnosno gotovo 2,2 miliona evra.

Imovina Ziper-a u Novom Sadu, Zrenjaninu, Kikindi i Somboru 14. put na prodajuPrivredni sud u Novom Sadu oglasio je četrnaestu prodaju imovine mega marketa "Ziper" doo iz Novog Sada, a javno otvaranje ponuda zakazano je za 15. novembar.

Planirana je prodaja sedam imovinskih celina, klanične opreme i opreme za market, odnosno objekata ovog preduzeća u Novom Sadu, Zrenjaninu, Kikindi i Somboru, piše portal Soinfo.

Procenjena vrednost nekadašnjeg mega marketa "Ziper" na Staparskom putu u Somboru je 256,35 miliona dinara, odnosno gotovo 2,2 miliona evra.

"Procenjena vrednost nije minimalno prihvatljiva vrednost, niti je na ma koji drugi način obavezujuća ili opredeljujuća za ponuđača", piše u javnom pozivu, prenosi portal.

Kako je objavljeno u oglasu, zainteresovani kupac za objekat u Somboru, u četrnaestom pokušaju prodaje, mora uplatiti depozit od 51,271 miliona dinara ili nešto preko 435 hiljada evra.

Površina bivšeg tržnog centra je više od 6.500 kvadratnih metara i nalazi se na parceli od preko 2,5 hektara.

Tržni centar u Somboru otvoren je krajem 2006, a stečaj u ovom preduzeću je proglašen početkom 2010. godine.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik