Užice prodaje tri placa u bivšoj kasarni za 819.000

Bez autora
Oct 23 2019

Grad Užice ponudio je na prodaju tri parcele na lokaciji "Kasarna IV puka" Krčagovo u ukupnoj površini od 130 ari, čija je zajednička početna cena 819.000 evra, objavljeno je danas. Parcele su neizgrađeno gradsko građevinsko zemljište, nalaze u Karađorđevoj ulici, a pismene ponude za njih mogu se podneti do 22. novembra kada će biti i otvorene. Grad Užice je placeve ponudio odvojeno pa početna cena najveća od 63 ara 401,9 hiljada evra a najmanje od 14 ari - 88,5 hiljada evra, a kako se navodi pri izboru najpovoljnije ponude primeniće se kriterijum najviše ponuđene cene. Kasarna u Krčagovu počela je da se gradi 1899. godine i to od poreza za vojne objekte koji je plaćao narod Okruga užičkog.

Užice prodaje tri placa u bivšoj kasarni za 819.000Grad Užice ponudio je na prodaju tri parcele na lokaciji "Kasarna IV puka" Krčagovo u ukupnoj površini od 130 ari, čija je zajednička početna cena 819.000 evra, objavljeno je danas.

Parcele su neizgrađeno gradsko građevinsko zemljište, nalaze u Karađorđevoj ulici, a pismene ponude za njih mogu se podneti do 22. novembra kada će biti i otvorene.

Grad Užice je placeve ponudio odvojeno pa početna cena najveća od 63 ara 401,9 hiljada evra a najmanje od 14 ari - 88,5 hiljada evra, a kako se navodi pri izboru najpovoljnije ponude primeniće se kriterijum najviše ponuđene cene.

Kasarna u Krčagovu počela je da se gradi 1899. godine i to od poreza za vojne objekte koji je plaćao narod Okruga užičkog.

Posle reformi Vojske Srbije kasarna je demilitarizovana, a na njenom prostoru Užice razvija obrazovne i kulturne sadržaje.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik