Telekom Srbija kupuje i SRB Digital iz Novog Pazara

Bez autora
Oct 28 2019

Komisija za zaštitu konkurencije Srbije odobrila je Telekomu Srbije preuzimanje mobilnog operatora SRB Digital iz Novog Pazara. SRB Digital posluje na teritoriji većeg broja gradova i opština u Moravičkom, Raškom i Rasinskom okrugu i beogradskoj opštini Grocka, objavila je Komisija. U sastavu Telekom grupe su kompanije Telekom Srbija, mts Antena, YUNET, Кopernikus Technology, Radijus Vector, AVCOM, MASКO, BPP ING, SAT TV Meteor, Telemark Systems, EXE NET, JM Oskar, Limes i Vizija. Telekom na tržištu internet usluga u Srbiji ima učešće od 50 do 60 odsto, a u distribiciji medijskog sadržaja od 40 do 50 odsto.

Telekom Srbija kupuje i SRB Digital iz Novog PazaraKomisija za zaštitu konkurencije Srbije odobrila je Telekomu Srbije preuzimanje mobilnog operatora SRB Digital iz Novog Pazara.

SRB Digital posluje na teritoriji većeg broja gradova i opština u Moravičkom, Raškom i Rasinskom okrugu i beogradskoj opštini Grocka, objavila je Komisija.

U sastavu Telekom grupe su kompanije Telekom Srbija, mts Antena, YUNET, Кopernikus Technology, Radijus Vector, AVCOM, MASКO, BPP ING, SAT TV Meteor, Telemark Systems, EXE NET, JM Oskar, Limes i Vizija.

Telekom na tržištu internet usluga u Srbiji ima učešće od 50 do 60 odsto, a u distribiciji medijskog sadržaja od 40 do 50 odsto.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik