MUP dobio 100 novih vozila

Bez autora
Oct 29 2019

Ministarstvo unutrašnjih poslova dobilo je stotinu novih vozila koja će biti raspoređena po svim policijskim upravama u cilju još bolje bezbjednosti RS i svih njenih građana, poručio je danas ministar unutrašljih poslova RS Dragan Lukač u Centru za obuku MUP-a RS u Zalužanima kod Banjaluke gdje su predstavljena nova vozila. On je istakao da se zahvaljujući Vladi Republike Srpske nastavlja ulaganje u bezbjednost kako bi MUP RS mogao svoje poslove i zadatke da obavlja što efikasnije i na vrijeme. Nastavićemo i u narednom periodu da ulažemo u MUP i u bezbjednost Nabavka vozila je koštala 5,7 miliona maraka i biće isplaćene u naredne četiri godine. Radi se o operativnom lizingu kroz koji imamo kasko osigurana sva vozila, redovno servisiranje i setove ljetnih i zimskih guma, šo je kvalitet koji nismo do sada imali, rekao je Lukač.

MUP dobio 100 novih vozilaMinistarstvo unutrašnjih poslova dobilo je danas stotinu novih vozila koja će biti raspoređena po svim policijskim upravama u cilju još bolje bezbjednosti RS i svih njenih građana, poručio je danas ministar unutrašljih poslova RS Dragan Lukač u Centru za obuku MUP-a RS u Zalužanima kod Banjaluke gdje su predstavljena nova vozila.

On je istakao da se zahvaljujući Vladi Republike Srpske nastavlja ulaganje u bezbjednost kako bi MUP RS mogao svoje poslove i zadatke da obavlja što efikasnije i na vrijeme.

Nastavićemo i u narednom periodu da ulažemo u MUP i u bezbjednost

- Nabavka vozila je koštala 5,7 miliona maraka i biće isplaćene u naredne četiri godine. Radi se o operativnom lizingu kroz koji imamo kasko osigurana sva vozila, redovno servisiranje i setove ljetnih i zimskih guma, šo je kvalitet koji nismo do sada imali - rekao je Lukač.

Prema njegovim riječima, više od 30 odsto vozila u MUP stariji je od 15 godina i za njihovo održavanje i servisiranje trošeno je mnogo sredstava.

- Operativnim lizingom koji primjenjuju sve zemlje u okruženju dobili smo novi i kvalitetan sistem održavanja - rekao je Lukač.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik