65. Međunarodna izložba pasa svih rasa - CACIB Beograd

Bez autora
Nov 17 2019

U organizaciji Kinološkog saveza Republike Srbije na Beogradskom sajmu se dva puta godišnje održava Međunarodna izložba pasa svih rasa – CACIB Beograd, koja u proleće označava početak, a na jesen kraj kinološke sezone u našoj zemlji.Za titulu najlepšeg psa izložbe odavno „konkuriše“ više od hiljadu pasa svih rasa iz celog sveta, jer ima preko 30 zemalja učesnica. Pse ocenjuje više od 20 eminentnih međunarodnih kinoloških sudija.

65. Međunarodna izložba pasa svih rasa - CACIB BeogradU organizaciji Kinološkog saveza Republike Srbije na Beogradskom sajmu se dva puta godišnje održava Međunarodna izložba pasa svih rasa – CACIB Beograd, koja u proleće označava početak, a na jesen kraj kinološke sezone u našoj zemlji.

Za titulu najlepšeg psa izložbe odavno „konkuriše“ više od hiljadu pasa svih rasa iz celog sveta, jer ima preko 30 zemalja učesnica. Pse ocenjuje više od 20 eminentnih međunarodnih kinoloških sudija.

U okviru manifestacije održava se Agility Show – sportsko takmičenje vrhunski obučenih pasa, kao i Junior Handling – izbor za najboljeg mladog vodiča psa. Na kraju manifestacije u centralnom ringu održava se Best in Show – izbor za najlepšeg psa izložbe, što je svakako i najatraktivniji deo manifestacije.

Na CACIB-u se predstavljaju brojni proizvođači hrane, opreme i kozmetičkih preparata za pse.

Izložba se održava 17. novembra 2019. godine u halama 1 i 4 Beogradskog sajma.

Više informacija možete pronaći na sledećem linku.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik