"FlyBosnia" ostala sa samo jednim avionom

Bez autora
Oct 31 2019

Aviokompanija "FlyBosnia" ostala je sa samo jednim avionom. Ova kompanija, koja je u finansijskim problemima, jedan od ukupno dva aviona vratila je prije dva dana vlasniku u Sjedinjene Američke Države. Ovim je potvrđeno pisanje "Avaza" da će ova firma zbog dubioze u kojoj se našla, vratiti jedan avion. Riječ je o avionu Airbus 319 s registracijom E7-FBB, koji je prekjučer poletio sa Sarajevskog aerodroma u pravcu Aerodroma "Phoenix Goodyear" u Sjedinjenim Državama."FlyBosnia" sada ima samo jedan avion - Airbus 319 registracije E7-FBA, objavio je danas "Flying Bosnian", portal koji se bavi informacijama u vezi s avijacijom u BiH.

"FlyBosnia" ostala sa samo jednim avionomAviokompanija "FlyBosnia" ostala je sa samo jednim avionom. Ova kompanija, koja je u finansijskim problemima, jedan od ukupno dva aviona vratila je prije dva dana vlasniku u Sjedinjene Američke Države.

Ovim je potvrđeno pisanje "Avaza" da će ova firma zbog dubioze u kojoj se našla, vratiti jedan avion.

Riječ je o avionu Airbus 319 s registracijom E7-FBB, koji je prekjučer poletio sa Sarajevskog aerodroma u pravcu Aerodroma "Phoenix Goodyear" u Sjedinjenim Državama.

"FlyBosnia" sada ima samo jedan avion - Airbus 319 registracije E7-FBA, objavio je danas "Flying Bosnian", portal koji se bavi informacijama u vezi s avijacijom u BiH.

Iako se iz ove firme najavljuju nove destinacije, upitno je kako će sa jednim avionom uopće prevoziti putnike. Aerodromu Sarajevo dužni su ukupno milion maraka za aerodromske usluge.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik