Centar "Ajdinovići" uskoro počinje s radom

Bez autora
Nov 14 2019

Sportsko-rekreacioni centar "Ajdinovići" u Olovu nakon kraće pauze ponovo otvara svoja vrata za posjetioce od 29. novembra. U posljednjih nekoliko mjeseci Centar je prošao kroz težak period, ali smo u duhu dobrih domaćina i odgovorne kompanije ispoštovali sve zakonske procedure koje su nam propisane. Centar je privremeno zatvoren, a mi smo iskoristili taj period da Centar renoviramo i unaprijedimo našu ponudu i uslugu, saopćili su iz "Ajdinovića". Podsjećamo da je u požaru koji je buknuo u avgustu do temelja izgorio jedan od pomoćnih objekata.

Centar "Ajdinovići" uskoro počinje s radomSportsko-rekreacioni centar (SRC) "Ajdinovići" u Olovu nakon kraće pauze ponovo otvara svoja vrata za posjetioce od 29. novembra.

- U posljednjih nekoliko mjeseci Centar je prošao kroz težak period, ali smo u duhu dobrih domaćina i odgovorne kompanije ispoštovali sve zakonske procedure koje su nam propisane. Centar je privremeno zatvoren, a mi smo iskoristili taj period da Centar renoviramo i unaprijedimo našu ponudu i uslugu - saopćili su iz "Ajdinovića".

Podsjećamo da je u požaru koji je buknuo u avgustu do temelja izgorio jedan od pomoćnih objekata.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik