H&M nudi iznajmljivanje odjeće na sedam dana

Bez autora
Nov 25 2019

Sve ljubitelje šopinga oduševit će nova mogućnost koja će krajem studenog biti dostupna u trgovinama H&M-a u Stockholmu. Radi se o iznajmljivanju odjeće iz kolekcije Conscious Exclusive, a moći će se birati iz bogate ponude modnih linija od 2012. godine do danas. Sudionici programa moći će iznajmiti maksimalno tri odjevna predmeta na razdoblje od sedam dana, nakon čega ih moraju vratiti. Cijena jednog uzetog predmeta treba iznositi otprilike 30 eura. Modna tvrtka se još uvijek nije oglasila po pitanju uvođenja ove mogućnosti u druge države i gradove. Osim ovoga, H&M uvodi i mogućnost studija za prepravljanje odjeće koji bi trebao potaknuti kupce da recikliraju odjeću i ponovno koriste sve svoje stare stvari.

H&M nudi iznajmljivanje odjeće na sedam danaSve ljubitelje šopinga oduševit će nova mogućnost koja će krajem studenog biti dostupna u trgovinama H&M-a u Stockholmu.

Radi se o iznajmljivanju odjeće iz kolekcije Conscious Exclusive, a moći će se birati iz bogate ponude modnih linija od 2012. godine do danas.

Sudionici programa moći će iznajmiti maksimalno tri odjevna predmeta na razdoblje od sedam dana, nakon čega ih moraju vratiti.

Cijena jednog uzetog predmeta treba iznositi otprilike 30 eura. Modna tvrtka se još uvijek nije oglasila po pitanju uvođenja ove mogućnosti u druge države i gradove, prenosi Klix.

Osim ovoga, H&M uvodi i mogućnost studija za prepravljanje odjeće koji bi trebao potaknuti kupce da recikliraju odjeću i ponovno koriste sve svoje stare stvari.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik