MUP demantovao navode da je kupovao blindirane "lend rovere"

Bez autora
Nov 27 2019

Ministarstvo unutrašnjih poslova demantovalo je danas navode koji su se pojavili na društvenim mrežama da je kupovalo blindirana vozila po daleko većoj ceni od realne, naglasivši da nije kupilo nijedno blindirano vozilo niti ove, niti prethodne godine.U saopštenju se ističe da je otuda potpuno jasno da su tvrdnje da su za potrebe MUP-a kupljeni blindirani automobili „lend rover defender“ po uvoznoj ceni od 62.000 evra, dok im je prodajna cena u Nemačkoj 11.000 evra, apsolutna laž. Automobili, čija se fotografija pojavila na društvenim mrežama, svojevremeno su nuđeni Ministarstvu, ali do kupovine nije došlo jer nisu imali adekvatan nivo zaštite.

MUP demantovao navode da je kupovao blindirane "lend rovere"Ministarstvo unutrašnjih poslova demantovalo je danas navode koji su se pojavili na društvenim mrežama da je kupovalo blindirana vozila po daleko većoj ceni od realne, naglasivši da nije kupilo nijedno blindirano vozilo niti ove, niti prethodne godine.

U saopštenju se ističe da je otuda potpuno jasno da su tvrdnje da su za potrebe MUP-a kupljeni blindirani automobili „lend rover defender“ po uvoznoj ceni od 62.000 evra, dok im je prodajna cena u Nemačkoj 11.000 evra, apsolutna laž.

Automobili, čija se fotografija pojavila na društvenim mrežama, svojevremeno su nuđeni Ministarstvu, ali do kupovine nije došlo jer nisu imali adekvatan nivo zaštite.

Ministarstvo je spremno da kupi sve količine blindiranih „lend rovera“ koji postoje po ceni od 11.000 evra, o kojoj govore kreatori ove lažne vesti, kao i da po toj ceni kupi i nove „lend rovere“, koji nisu blindirani, naglašava se u saopštenju.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik