Kompanija u stečaju "Adriacoop" nudi imovinu za 82,7 miliona

Bez autora
Dec 01 2019

Imovina akcionarskog društva "Adriacoop" u stečaju ponuđena je na prodaju. Najvredniji udeo društva je objekat u beogradskoj Ulici Milutina Milankovića procenjen na 413,9 miliona dinara. Ova građevinska, transportna, i trgovinska firma vlasnik je 27 idealnih delova na objektu u novobeogradskom Bloku 40 čija je neto površina 2,7 hiljada kvadratnih metara. Prodaja se obavlja prikupljanjem pisanih ponuda čije otvaranje je zakazano za 29. januar a uslov je uplata depozita od 82,7 miliona dinara.

Kompanija u stečaju "Adriacoop" nudi imovinu za 82,7 milionaImovina akcionarskog društva "Adriacoop" u stečaju ponuđena je na prodaju. Najvredniji udeo društva je objekat u beogradskoj Ulici Milutina Milankovića procenjen na 413,9 miliona dinara.

Ova građevinska, transportna, i trgovinska firma vlasnik je 27 idealnih delova na objektu u novobeogradskom Bloku 40 čija je neto površina 2,7 hiljada kvadratnih metara.

Prodaja se obavlja prikupljanjem pisanih ponuda čije otvaranje je zakazano za 29. januar a uslov je uplata depozita od 82,7 miliona dinara.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik