Traže se procenitelji za imovinu Interspida

Bez autora
Dec 03 2019

Holding kompanija Interspid u stečaju zatražila je procenu tržišne vrednosti za 30 parcela zemljišta koje se nalaze na pet lokacija. Ovlašćeni procenitelj treba da utvrde vrednost kompanijskog zemljišta na lokacijama Horgoš-Kanjiža, Adaševci -Šid, Batrovci - Sremska Mitrovica, Poslon - Ražan kao i za imovinu u Jagodini. Ponude procenitelji mogu dostaviti do 10. decembra a postupak izbora najpovoljnije biće održan tri dana kasnije, objavila je Agencija za licenciranje stečajnih upravnika.

Traže se procenitelji za imovinu InterspidaHolding kompanija Interspid u stečaju zatražila je procenu tržišne vrednosti za 30 parcela zemljišta koje se nalaze na pet lokacija.

Ovlašćeni procenitelj treba da utvrde vrednost kompanijskog zemljišta na lokacijama Horgoš-Kanjiža, Adaševci -Šid, Batrovci - Sremska Mitrovica, Poslon - Ražan kao i za imovinu u Jagodini.

Ponude procenitelji mogu dostaviti do 10. decembra a postupak izbora najpovoljnije biće održan tri dana kasnije, objavljeno je na sajtu Agencije za licenciranje stečajnih upravnika.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik