Srpska šljivovica najbolja na sajmu u Zagrebu

Bez autora
Dec 08 2019

Rakija od šljive preduzeća "Braća Tomašević" iz Prijepolja apsolutni je pobednik velikog međunarodnog ocenjivanja kvaliteta rakija i likera na Sajmu poljoprivrede Croagro u Zagrebu. Ocenjivanje je održano na Zagrebačkom velesajmu. Kako je saopštila Nacionalna asocijacija proizvođača rakije Srbije "Srpska rakija", desetočlani međunarodni žiri ocenjivao je kvalitet 115 uzoraka rakija i likera iz 40 destilerija iz Hrvatske, Slovenije, BiH, Srbije i Crne Gore. Međunarodni eksperti su prepečenici iz Prijepolja, staroj devet godina, dodelili više od 19 poena, od ukupno 20 mogućih. Pored šljivovice, velikom zlatnom medaljom nagrađena je i rakija od maline istog proizvođača.

Srpska šljivovica najbolja na sajmu u ZagrebuRakija od šljive preduzeća "Braća Tomašević" iz Prijepolja apsolutni je pobednik velikog međunarodnog ocenjivanja kvaliteta rakija i likera na Sajmu poljoprivrede Croagro u Zagrebu.

Ocenjivanje je održano na Zagrebačkom velesajmu.

Kako je saopštila Nacionalna asocijacija proizvođača rakije Srbije "Srpska rakija", desetočlani međunarodni žiri ocenjivao je kvalitet 115 uzoraka rakija i likera iz 40 destilerija iz Hrvatske, Slovenije, BiH, Srbije i Crne Gore.

Međunarodni eksperti su prepečenici iz Prijepolja, staroj devet godina, dodelili više od 19 poena, od ukupno 20 mogućih. Pored šljivovice, velikom zlatnom medaljom nagrađena je i rakija od maline istog proizvođača.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik