Kafa u jestivoj šoljici od vanila biskvita

Bez autora
Dec 10 2019

Putnici „Er Nju Zelanda“ uskoro će moći da jedu šoljice kada popiju kafu, ako se usvoji projekat avio kompanije. Avio kompanija „Er Nju Zeland“, koja posluži svojim putnicima osam miliona šolja kafe svake godine, priprema jestive šolje za kafu u obliku biskvita sa ukusom vanile.Niki Čave iz „Er Nju Zelanda“, istakla je kako su postojeće šoljice za kafu te kompanije biorazgradive, ali je konačni cilj ukloniti ih sa otpada. Jestive čaše su veliki hit za kupce koji su ih probali, a koristili smo te šoljice i kao činijice za desert, dodala je Čave.

Kafa u jestivoj šoljici od vanila biskvitaPutnici „Er Nju Zelanda“ uskoro će moći da jedu šoljice kada popiju kafu, ako se usvoji projekat avio kompanije.

Avio kompanija „Er Nju Zeland“, koja posluži svojim putnicima osam miliona šolja kafe svake godine, priprema jestive šolje za kafu u obliku biskvita sa ukusom vanile.

Niki Čave iz „Er Nju Zelanda“, istakla je kako su postojeće šoljice za kafu te kompanije biorazgradive, ali je konačni cilj ukloniti ih sa otpada.

„Jestive čaše su veliki hit za kupce koji su ih probali, a koristili smo te šoljice i kao činijice za desert“, dodala je Čave.

Suosnivač „Tvajsa“, Džejmi Kešmor nada se da će jestive čaše imati veliku ulogu u dokazivanju da se mogu omogućiti ekološki prihvatljivi načini pakovanja.

Šoljice se ručno izrađuju, a sastoje se od jaja i glutena.  U pripremi je i bezglutenska varijanta biskvit šoljica.

Projekat „Er Nju Zelanda“ još uvek je u probnoj fazi, pa je namera da se kreira dugoročno održiv proizvod.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik