Udvostručeni kapaciteti za proizvodnju fermentisanih kobasica u Juhoru

Bez autora
Dec 10 2019

Mesna industrija Juhor proširila je svoj proizvodni pogon u Jagodini, čime je udvostručila kapacitete za proizvodnju fermentisanih kobasica. Izgradnjom novog objekta i adaptacijom postojećeg, proizvodni pogon povećan je za 3.000 metara kvadratnih. U novom pogonu instalirana je oprema vodećih nemačkih i engleskih proizvođača, a instalirane su i nove komore za dimljenje i zrenje proizvoda, kao i linije za vakuum i slajs pakovanja Kao jedna od vodećih industrija u ovoj oblasti, prioritet vidimo u kvalitetu koji nudimo potrošačima, zato neprekidno ulažemo u unapređenje proizvodnje. Ovo ulaganje, vredno 6 miliona evra, donosi nam ne samo povećanje kapaciteta, već i proširenje asortimana i dodatnu kontrolu celog procesa proizvodnje”, kaže Dragan Miladinović, generalni direktor Juhora.

Nova investicija u Juhoru: Udvostručeni kapaciteti za proizvodnju fermentisanih kobasicaMesna industrija Juhor proširila je svoj proizvodni pogon u Jagodini, čime je udvostručila kapacitete za proizvodnju fermentisanih kobasica.

Izgradnjom novog objekta i adaptacijom postojećeg, proizvodni pogon povećan je za 3.000 metara kvadratnih. U novom pogonu instalirana je oprema vodećih nemačkih i engleskih proizvođača (K+G-Wetter, Vemag Anlagenbau, Multivac, Loma Systems), a instalirane su i nove komore za dimljenje i zrenje proizvoda, kao i linije za vakuum i slajs pakovanja

“Kao jedna od vodećih industrija u ovoj oblasti, prioritet vidimo u kvalitetu koji nudimo potrošačima, zato neprekidno ulažemo u unapređenje proizvodnje. Ovo ulaganje, vredno 6 miliona evra, donosi nam ne samo povećanje kapaciteta, već i proširenje asortimana i dodatnu kontrolu celog procesa proizvodnje”, kaže Dragan Miladinović, generalni direktor Juhora.

Tradicija Juhora traje još od 1902. godine, a od 2004. deo je kompanije Delta holding. Juhor je razvio i sopstvenu maloprodajnu mrežu, pod imenom Juhor dućan, koju čine 52 objekta širom Srbije.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik